Systemisch lichaamswerk


Thuis komen in jezelf.
Op jouw eigen plek te staan in de wereld, waarin je kunt geven en ontvangen in vrijheid en verbinding.
Dat is mijn intentie met het systemisch lichaamswerk. 


stroom


We onderzoeken hoe jouw lichaam resoneert op de patronen, blokkades en verstrikkingen van je familiesysteem. Vaak zijn we ons niet bewust dat een thema voorbij ons als individu reikt en lijkt het of we in een kringetje rond lopen en steeds over dezelfde steen struikelen. 


Door je eigen binnenwereld bewust te doorvoelen en jouw lichaamstaal eigen te maken, komen we stap voor stap tegen wat er nog aangekeken en geheeld wil worden. De liefdesstroom die van nature door je systeem voert kun je weer leren ontvangen. Wat staat je nog in de weg?


Het leven in harmonie, met jezelf en je omgeving, lukt het best wanneer je stevig op jouw plek in je familiesysteem staat. Maar soms is een periode van disharmonie eerst nodig om die harmonie te creëren. 

- Els van StijnO P S T E L L I N G E N


 Onderlinge relaties, rollen, patronen en verstrikkingen bepalen voor een groot deel ons handelen en onze (onbewuste) keuzes. 

Wat is jouw plek binnen je systeem? Hoe verhoud je je tot de anderen?


Een tafelopstelling kan helderheid en inzicht geven  door wat innerlijk leeft zichtbaar te maken. Daarmee biedt het ruimte tot beweging, verandering, heling.


tafelopstelling


Wanneer je je open stelt voor datgene wat nu zichtbaar mag worden, kan een tafelopstelling enorm bijdragen aan het thuiskomen in jezelf, het kiezen van jouw levenspad.


Erkennen is de meest helende  beweging.
- Bert Hellinger