Massage

 
Je bent compleet
Alles is al aanwezig
Een medaille met duizend zijden
Welke vraagt er aandacht?

*

Hieronder staan een aantal verschillende massagetechnieken die ik kan toepassen tijdens een behandeling. In ieder voorgesprek bepalen we samen welke massage op dat moment het meest geschikt is,  eventueel aangevuld met andere technieken. Heb je interesse in een bepaalde techniek,
 of wil je meer informatie? Benoem dit tijdens de intake of neem contact op. 

Voetreflexzonetherapie

Je voeten als weerspiegeling van je gehele lichaam. Door het masseren ervan, wordt  het hele lichaam bereikt en aangeraakt, zowel fysiek, mentaal als emotioneel.

Deze eeuwenoude techniek staat bekend als aardend, om uit het hoofd en in het lichaam te zakken. We nemen de tijd om te onderzoeken hoe je je voeten ervaart, hoe je in het leven staat.

Energetische massage

Een haptische benadering om de taal van je lichaam te leren kennen, in alle rust met volledige aandacht voor wat er zich aandient. 

Deze massage omvat allerlei technieken, van zachte aanraking tot intensieve strijkingen, schudden van een lichaamsdeel of zelfs het hele lichaam. Laat je in de rust en ontspanning verassen!

Thaise yoga massage

Yoga en massage in een ontspannen houding. Ik richt mij hier op de 10 basis energielijnen van het lichaam die hierdoor gestimuleerd worden en aangezet tot beweging.

Deze massage vindt plaats op een mat op de grond, in comfortabele (sport)kleding. 

lees meer
Bindweefselmassage
Bij deze massage wordt de bindweefsellaag tussen de spieren en de huid intensief gemasseerd. In deze laag bevinden zich de zenuwuiteinden die verbonden zijn aan alle onderliggende organen en weefsels. Door de huid op te pakken en te rollen, wordt de doorbloeding en afvoer van afvalstoffen enorm gestimuleerd. 
Klassieke massage

Dit is de meest bekende massagetechniek, ook wel Zweedse massage genoemd. 

Hierbij richt ik me voornamelijk op de behandeling van de grote spieren en hun aanhechtingsplaatsen op het skelet, vaak op een bepaald deel van het lichaam waar dan een intense doorbloeding ontstaat. 

Focusing

Jezelf van binnenuit in meditatie onderzoeken, op een matras, stoel of massagetafel. 

Bij focusing vragen we aan jouw lichaam hoe je je verhoudt tot bepaalde aspecten in jouw leven op dit moment. Iets wat je als probleem ervaart, als blokkade of juist als bron van vreugde en energie. 

Holistic Pulsing

Door het ritmisch bewegen van je lichaam in ontspanning
- van minuscule tot ruimere beweging - ontstaat een geborgen en veilige ontvankelijkheid voor wat er dieper in je leeft.

Chakramassage
Op zoek naar de stroom van levensenergie, met aandacht voor eventuele thema's en blokkades van de chakra's in jouw lichaam.
Iets anders

- wordt nog gekneed -