Over mij


Het lichaam liegt nooit. Het is aan ons om te leren luisteren.


*Het hele leven bestaat uit keuzes. Hele grote, schijnbaar kleine, en alles daartussenin. Wanneer je de taal van je lichaam leert kennen, kan dit een enorme verrijking zijn in bewustwording van die keuzes. De beleving van vrijheid als werkwoord ligt hierin verscholen.


Mijn naam is Nadia, wat zowel 'hoop' als 'ochtend dauw' betekent. Dat past mij wel, ik ben een vroege vogel en leef met veel vertrouwen in het leven. Velen kennen mij als 'vrije vogel', echter voel ik me vaak genoeg vast zitten in mijn patronen en blokkerende gedachten.
Lichaamsgericht werk heeft mij met gepaste zachtheid veel over mezelf laten zien. Ik kom steeds dichter bij mijn eigen kern, waar alle nuances van het leven hun kleur laten stralen. 

overmij
thai yoga2

In 2012 ben ik afgestudeerd aan de Holos Academie voor Massagetherapie als Holistisch masseur en in 2019 heb ik de opleiding hervat om dit werk in te zetten als therapie. In de tussentijd heb ik onder andere kindermassage en Thaise yoga massage opleidingen en cursussen gevolgd. 


Het is mijn intentie om te ondersteunen bij de ontdekking van en het contact tussen lichaam en geest. Dit is voor mij een liefde, een passie en een uitdaging tegelijkertijd. Ieder lichaam is anders, en ieder mens gaat er op een andere manier mee om, gebruikt een andere taal en staat anders in het leven. 


Ik nodig je van harte uit om in stilte en aandacht te komen voelen en luisteren wat jij van je lichaam kunt leren.